Pályázatok

TANYÁK HÁZTARTÁSI LÉPTÉKŰ VILLAMOS ENERGIA ÉS VÍZELLÁTÁS, VALAMINT SZENNYVÍZKEZELÉSI FEJLESZTÉSEI

VP6-7.2.1.4-17 | A felhívás átfogó célja a tanyán élők életkörülményeinek javítása, a tanyás településeken található tanyák infrastrukturális fejlesztésén keresztül. A felhívás keretében a tanyákon megvalósuló háztartási léptékű villamos energia, és vízellátás, valamint a szennyvízkezelési fejlesztések támogathatók.

Bővebben

KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023

A támogatási program segítséget nyújt a feldolgozóipari és turisztikai szektorban működő vállalkozások számára az energiaköltségek (villamos energia-, földgáz-, illetve távhőköltségek) támogatásában, illetve opcionálisan energiahatékonysági beruházáshoz kapcsolódó önerőt kiegészítő támogatás biztosításával.

Bővebben


MEZŐGAZDASÁGI KISÜZEMEK FEJLESZTÉSÉT SEGÍTŐ TÁMOGATÁS

VP2-6.3.1-20| Új támogatási lehetőség a fiatal gazdáknak kevesebb kötelező vállalás mellett. A pályázat előnye, hogy egy profi üzleti-, és pénzügyi tervvel több millió Ft szabad felhasználású vissza nem térítendő támogatás szerezhető.

Bővebben

VP2-4.1.1-20| Új támogatási lehetőség az állattenyésztési ágazat állattartó telepeinek megújítására.

VP2-4.1.1-20| Új támogatási lehetőség az állattenyésztési ágazat állattartó telepeinek megújítására.

Bővebben

KERTÉSZETI ÜZEMEK KORSZERŰSÍTÉSÉT SEGÍTŐ TÁMOGATÁS

VP2-4.1.3-20| Új támogatási lehetőség az üveg és fóliaborítású növényházak építésére és korszerűsítésére, a zöldség-gyümölcs hűtőházi kapacitások, hűtőtárolók és zöldség – és burgonyatárolók építésére, illetve a már meglévő létesítmények bővítésére, korszerűsítésére. Ezen felüli cél továbbá a betakarítás utáni áruvá alakítást szolgáló, válogatást és csomagolást szolgáló technológiák alkalmazása a kertészetekben.

Bővebben