Bronz támogató az Optimum Solar a 6. ÖKOINDUSTRIA környezetvédelmi szakkiállításon

2021.05.06.

Bronz támogató az Optimum Solar a 6. ÖKOINDUSTRIA környezetvédelmi szakkiállításon

Az Optimum Solar cégcsoport 2 tagcége, az Optimum Solar Kft. és a Lugos Renewables Kft. az Ökoindustria virtuális expo bronz támogatói voltak. Az ország egyik legnagyobb online eseményeként a napokban zárult környezetvédelmi szakkiállítás és konferenciasorozat fókuszában a körforgásos gazdaság, a levegőminőség, a vízgazdálkodás és a zöld mobilitás kérdésköre szerepelt, valamint bemutatkoztak azok a hazai zöldipari innovációk is, amelyek a nemzetközi piacon is megállják helyüket.

Az esemény április 28-30. között került megrendezésre, természetesen a korlátozásokra való tekintettel online formában. Ez azonban korántsem befolyásolta a résztvevői létszámot, hiszen több, mint 4300-an regisztráltak a teljes rendezvény alatt. A háromnapos programon - virtuálisan és online - több mint 4000 látogató és 70 kiállító vett részt és a zárónapon került sor a Virtuális Startup Piac és az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadására.

 Az esemény számokban:

  • 3 nap 
  • 100+ programelem 
  • 150 előadó 
  • 4300+ regisztrált résztvevő 
  • 14000+ standlátogatás 
  • 70 kiállítói stand, 19 holland cég és startup 
  • 320+ kapcsolatfelvétel 
  • 133 résztvevő 100+ tárgyalás az EEN B2B platformon

A fenti számok a 2020-as Online Intro eseményekkel (5 szakmai konferencia) együtt még szebben festenek, hiszen akkor 45 országból, több mint 3000 látogató érkezett a szakmai konferenciákra. Így összességében a 6. ÖKOINDUSTRIA 7000+ résztvevővel zajlott le.

Lugos Roland, az Optimum Solar cégcsoport vezetője így nyilatkozott: „Egy ilyen esemény minden zöld vállalkozásnak örömteli, és boldogan támogattuk a rendezvénysorozatot." Amellett, hogy rengeteg programlehetőséget kínált a rendezvény és számos kiváló szakember előadását lehetett meghallgatni, remek lehetőségnek tartjuk, hogy az ÖKOINDUSTRIA támogatja az új kezdeményezéseket és technológiákat. Számunkra ez nagyon fontos, hiszen a cégcsoporton belül is kidolgozás alatt vannak különböző támogatói programok.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők a virtuális expo standjainak nyitvatartását meghosszabbították, melyek így 2021. május 7., 22:00 óráig még megtekinthetőek: https://www.joinballoon.com/events/oekoindustria-2021-40599uhknke4hee