„Az élet napos oldala – 2020.” fotópályázat

2020.04.28.

„Az élet napos oldala – 2020.” fotópályázat

Az Optium Solar Home System arra invitálja minden Partnerét, hogy mutassa meg az OSHS által telepített napelemes rendszerét.

Az Optium Solar Home System arra invitálja minden Partnerét, hogy ragadjon fényképezőgépet vagy okostelefont és mutassa meg az élet napos oldalát az OSHS által telepített napelemes rendszerén keresztül.

„Az élet napos oldala – 2020.” fotópályázat szabályzata és tájékoztató

 1. Szervező és lebonyolító

A fotópályázat szervezője az Optimum Solar Home System Kft. (6500 Baja, Gesztenye utca 2., a továbbiakban „Szervező”).

 1. Résztvevők

A fotópályázaton részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, cselekvőképes személy, aki 18. életévét betöltötte és rendelkezik a Szervező által telepített, Optimum Solar – háztartási méretű – napelemes rendszerrel.

 1. A pályázat menete

A játékban azon személyek vehetnek részt, akik a jatek@optimumsolar.eu címre elküldik a felhívásban rögzítetteknek megfelelő fotót.

 • A pályázati fotón jól láthatóan kell szerepelnie a Szervező által telepített napelemes rendszernek.
 • Egy személy kizárólag egy fotóval nevezhet be, amely lehet kollázs is.
 • A pályázati e-mail tárgya: „Az élet napos oldala fotópályázat – 2020.”
 • A pályázati e-mail további kötelező tartalma: pályázó neve, városa és az Optimum Solar napelemes rendszer telepítésének az ideje (év, hónap).
 1. A pályázat technikai követelményei
 • Fájltípus: JPEG vagy PNG.
 • Az elektronikus formában beküldött pályázati fotók jó minőségűek, nyomtatásra alkalmasak legyenek.
 1. A fotópályázat időtartama

Az fotókat 2020. április 27. és május 20. között várjuk.

 1. Nyertesek kiválasztása, sorsolás

A fotópályázat lezárását követően, 72 órán belül a Szervező a Nyertest „Random Name Picker” program segítségével választja ki. A Nyertes nevét Facebook oldalunkon (www.facebook.com/OptimumSolar) tesszük közzé. Amennyiben a Nyertes nem tudja felhasználni a nyereményét, helyébe pótnyertes lép, aki szintén a fent említett sorsolással kerül kiválasztásra.

 1. Nyeremény

Extra 5 év távfelügyeleti szolgáltatás az alap 5 év mellé.

 

 1. Nyertes értesítése és a nyeremény átvétele

A Nyertest a Szervező e-mailben értesíti a sorsolást követő 24 órán belül. A nyeremény átvétele személyes egyeztetés után történik. Amennyiben a Nyertest nem lehet elérni a kiválasztást követő 5 munkanapon belül, vagy nem kíván élni a nyereménye felhasználásával, úgy a nyeremény a Pótnyertesre száll. A nyeremény készpénzre vagy egyéb tárgyi jutalomra nem váltható át.

 1. Adatvédelem

A fotópályázaton való részvétellel a Pályázó automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a fotópályázat lebonyolításához szükséges adatait (név, e-mail) a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül, legfeljebb a sorsolást követő 30 napon keresztül, a fotópályázat kisorsolása, ill. a Nyertes azonosítása és értesítése céljából kezelje, valamint, hogy a nyertes Pályázó adatait a kapcsolódó ügyintézés teljesítése érdekében kezelje. A személyes adatok felvétele az érintettek önkéntes hozzájárulásán alapul.

Adatkezelő:

A Szervező általános adatkezelési tájékoztatója a https://www.optimumsolar.eu/optimum-solar-adatkezelesi-szabalyzat.pdf címen érhető el és ismerhető meg.

 1. Egyéb

A Szervező fenntartja magának a jogot a jelen szabályzat módosítására, kiegészítésére vagy a játék megszüntetésére. Jelen fotópályázat szabályzatára a magyar jog előírásai az irányadóak. A Pályázó felel az általa megadott adatok valódiságáért.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve nem oda illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja.

A beérkezett fotókat a Szervező a későbbiekben felhasználhatja népszerűsítő kommunikációjában, akár online, akár nyomtatott formában is.

Minden Pályázó a nevezés elküldésével tudomásul veszi és elfogadja a szabályzatot.