Kiváló minőségű napelemes rendszerek

az Ön igényeivel, a Mi szakértelmünkkel.

Bemutatkozunk

Az OPTIMUM SOLAR Kft. passzív illetve, energia- takarékos épületek kivitelezése céljából jött létre, e piaci szegmensen belül is kifejezetten a napelemekre és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra specializálódva.


Azóta ezen a területen cégünk dinamikusan fejlődik, így ma már az egyik piacvezető a magyarországi megújuló energiával foglalkozó vállalkozások között.

2015-ben került átadásra cégünk, a modern kor elvárásait maximálisan kielégítő 700 m2 alapterületű iroda és raktárépülete. A fal és mennyezeti fűtéssel és hűtéssel ellátott épület villamos igényét, a szerelőcsarnok tetejére illetve két - nagy teljesítményű – úgynevezett forgatós rendszerre szerelt napelemes rendszerek látják el.

Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy megrendelőink egyedi igényének maximálisan eleget tudjunk tenni, legyen szó akár tanyavillamosításról, magánházra szerelt napelemes rendszerről vagy cégek, önkormányzatok, egészségügyi intézmények, vendéglátó ipari egységek és ipari parkok energiaszükségletét ellátó napelemes erőművekről.

Tapasztalt mérnökeink és szakembergárdánk minőségi munkájának köszönhetően, az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő, teljes körű, színvonalas szolgáltatást tudunk nyújtani a tervezéstől kezdve, a pályázatíráson át, egészen a kulcsra-kész napelemes rendszerek kivitelezéséig.


A megújuló erőforrások megrendelői igényekre optimalizált, gazdaságos tervezését és garanciális kivitelezését valamint a környezetbarát épület jövedelmezőségét szeretnénk hosszú távon nyújtani a hazai lakosságnak.


A cég menedzsmentje számára fontos az adott szó hitelessége, a megbízhatóság, hiszen az energetikai beruházások 20-30 éves együttműködést is jelenthetnek. A hosszú távú együttműködés alapjait a beruházás elején rögzített paraméterek maradéktalan teljesítése és fenntartása biztosítja.

Missziónk továbbá, hogy a megújuló energiában, azon belül is a napelemben gondolkozó emberek mindegyikének maximális szolgáltatást tudjuk nyújtani, mind termékeink, mind szolgáltatásink mind fizetési konstrukciókban, hogy az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva a legjobb megoldás születhessen, és szinte bárkinek lehetősége legyen otthon termelni a szükséges energiát.


Az általunk telepített napelemes rendszerek országszerte megtalálhatóak és a teljesség igénye nélkül az alábbi városokban vállaljuk napelemes rendszerek teljes körű kivitelezését a felmérést, tervezést, engedélyeztetést, telepítést és a rendszer távfelügyeletét beleértve: Budapest, Baja, Gödöllő, Győr, Zalaegerszeg, Pécs, Eger, Debrecen, Szeged, Békéscsaba, Sopron, Székesfehérvár.

Az OPTIMUM SOLAR Kft. a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség és a Magyar Napelem Iparági Egyesület tagja.

A 2015-ös Magyar Fenntarthatósági csúcson, Magyarország legnézettebb közösségi tévécsatornája, az OzoneNetwork által alapított Ozone Zöld-díj harmadik helyéért járó elismerést vehettük át.

2016-ban megkaptuk a Megbízható Cég Tanúsítványt, mely az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás és tisztességes cégvezetés bizonyítéka.
Cégünk az osztrák Fronius inverter gyártó hivatalos szervizpartnere, emellett az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik:
  • - ISO-9001
  • - ISO-14001
  • - TÜV SÜD által kiadott 3834-2 és 1090-1

Referenciáink

Megvalósítjuk napelemes álmait.

Minőség. Szakértelem. Garancia.

Optimum Solar Kft. - Minőségre optimalizált napelemes rendszerek!

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Weboldal fejlesztés:NETCLASS Kft. Grafika: VICZE TAS