Környezettudatos magazinműsor vasárnaponként az RTL Klubon

2020.02.04.

Környezettudatos magazinműsor vasárnaponként az RTL Klubon

Az Optimum Solar által támogatott Szuperzöld hetente jelentkező műsorában a környezettudatos gondolkodást szeretnénk népszerűsíteni.

A rohanó világban – gyakran gazdasági előnyöket hajszolva - megfeledkezünk a környezetről, a mértéktelen fogyasztással pedig elviselhetetlen terhet rovunk az élővilágra, köztük saját magunkra: az emberiségre is. Azonban van remény – egyre nagyobb az igény a zöld gondolat által inspirált termékekre és szolgáltatásokra, fenntartható megoldásokra. Ma már Magyarországon is sikeresen működnek megújuló energiával, újrahasznosítással foglalkozó cégek.

Az Optimum Solar által támogatott Szuperzöld hetente jelentkező műsorában éppen ezért a környezettudatos gondolkodást szeretnénk népszerűsíteni. Adásainkban bemutatjuk az egészen egyszerű, hétköznapi életben is könnyen bevezethető praktikákat - a napelemek sokoldalú felhasználásától kezdve egészen az építőiparban megjelenő komplex energetikai rendszerekig. 2020- ban megújult időpontban, vasárnap délelőttönként láthatóak a műsor epizódjai az RTL Klubon. A Szuperzöld 2019-ben elnyerte a Magyar Telekom Csoport Fenntartható Sajtó Díját.

Az első részben a tavalyi műsorokból készült best of válogatás látható, melyben ügyvezetőnk, Lugos Roland is elárulja, hogyan és miként hasznosítható a hidrogén az energiaiparban.

A Szuperzöld Facebook oldala itt elérhető, az adások pedig az RTL Most felületén bármikor visszanézhetők!