2022. Január 27.

Nekünk tényleg fontos a véleménye!

5 perc olvasási idő

Nekünk tényleg fontos a véleménye!

Hiszünk abban, hogy egy vállalat folyamatos fejlődésének egyik elengedhetetlen eleme az ügyfelektől kapott visszajelzések. Ezek a vélemények nagyon fontosak számunkra és sokat segítenek abban, hogy a cégünk növekedni és folyamatosan fejlődni tudjon. Ezért mi minden kivitelezés után átadunk egy kérdőívet az ügyfeleinknek, amelyben arra kérjük őket, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat a közös munka kapcsán. Azt gondoljuk, hogy egy cégnek mindig szüksége van a fejlődésre és ha előfordulnak is hibák, akkor azt orvosolni kell és tanulva belőlük, azon kell dolgozni, hogy ezek a jövőben ne ismétlődjenek meg.


A 2021-es évben is szerencsére nagyon sok kitöltött kérdőív érkezett vissza hozzánk. Az egyik legfontosabb pozitívum számunkra, hogy sikerült elérnünk azt, hogy az új ügyfeleink már ajánlás útján érkeztek hozzánk. Ez azért nagyszerű eredmény, mert így az látszik, hogy a bizalom és az elégedettség kialakult a korábbi munkáink kapcsán, és emiatt ajánlanak minket. Az tény, hogy egy napelemes rendszer kivitelezése nagyobb költséggel jár és mindenképpen hosszú távú döntés. Továbbá nem könnyű megtalálni és elköteleződni egy bizonyos vállalat felé, hiszen egyre több napelemes céggel lehet találkozni ebben a szférában is. Sok információ beszerzése előzi meg a kiválasztás meghozatalát és valljuk be őszintén, hogy könnyebb meghozni a döntést, ha már egy családtagunk vagy ismerősünk a segítségünkre van és pozitív tapasztalatát megosztotta velünk.

Amikor azt kérdeztük a kérdőívben, hogy miért döntöttek végül a mi ajánlatunk mellett, akkor a legtöbben azt válaszolták, hogy a minőségi anyagok és a megbízhatóság volt számukra a döntő érv. Ennek rendkívül örülünk, hisz számunkra is ezek a legfontosabb értékek és a legjobb visszajelzés az, ha ezt ügyfeleink véleménye alapján is képviselni tudjuk a piacon. A megkérdezettek többsége ezen érvek mellett az ár-érték arányt is figyelembe veszi a választásnál.

Fontos eleme az ügyfél-elégedettségi felmérésnek az is, hogy az új ügyfelek többsége, már közvetlenül kollégáinkat keresi fel ajánlatkérés előtt. Ez is azt mutatja, hogy már találkoztak a kivitelezéseinkkel az ismerettségi körükben és ajánlás útján találtak meg minket. Kollégáink szívvel-lélekkel végzik a munkájukat és odafigyelnek minden egyedi igényre és elképzelésre. Cégünk minden munkatársa nap, mint nap azon dolgozik, hogy az ügyfelek kéréseit a lehető legjobb tudása szerint teljesítse és a felmerülő esetleges problémákat a legrövidebb időn belül megoldja.

A felmérésből az is kiderült, hogy az ügyfelek nagyon elégedettek a teljes folyamat gyorsaságával, hiszen egy napelemes rendszer kivitelezése előtt nagyon sok részfolyamatnak kell megtörténnie és olyan része is van, amely nem rajtunk, hanem az adott áramszolgáltatón múlik. Az ügyfeleink túlnyomó többsége elégedett az információáramlással és a kommunikációval is. Ez jó visszaigazolása annak, hogy sikerült kialakítanunk egy megfelelő kommunikációs csatornát az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra. Hiszen mi folyamatosan arra törekszünk, hogy akár egy 3-4 hónapig is eltartó folyamat során ügyfeleink tudják, hogy a projekt éppen melyik szakasznál tart és mi lesz a következő lépés.

Nagyon fontos számunkra az a visszajelzés is, hogy az ügyfeleink teljes mértékben elégedettek a szakértő munkatársaink munkájával és a hozzáállásukkal.

Összességében a legfontosabb üzenet, ami visszaérkezett hozzánk, hogy az összes ügyfelünk ajánlana minket és elégedettek a munkánkkal.

Köszönjük még egyszer a bizalmat és továbbra is azon leszünk, hogy a legjobb minőséget és szolgáltatást nyújtsuk!

Környezetünk védelme közös érdekünk, együtt sikerül!