2023. Április 20.

MIÉRT A TAVASZ A LEGJOBB IDŐSZAK NAPELEM TELEPÍTÉSRE?

2 perc olvasási idő

virág és napelem

Hamarosan itt a meleg idő, egyre jobban kezdjük érezni a nap erejét, és egyre többen kezdenek el gondolkodni azon, hogy kihasználják a napenergiában rejlő lehetőségeket a villanyszámla csökkentés érdekében.

A napenergia számára kétségkívül a legjobb időszak a nyár, de új napelemes rendszer telepítésének legjobb ideje a tavasz, mindjárt el is áruljuk, hogy miért!


1. PAPÍRMUNKA

A panelek tetőre helyezése, csak egy a napelemes rendszerek telepítési lépései közül. Rengeteg engedélyeztetéssel és papírmunkával jár a folyamat, amely hosszabb ideig is eltarthat.

Ha tavasszal elkezdi a folyamatot, hamarabb láthatja befektetésének nagyszerű eredményeit és így gyorsabban láthatja a megtakarítást is!

2. NYÁRI ROHAM

A nyár a legforgalmasabb időszak a napelem telepítések terén. Annak ellenére, hogy kivitelező csapataink gőzerővel dolgoznak, ha mindenki egyszerre rendeli meg napelemes rendszerét előfordulhatnak torlódások. A tavasz a legjobb lehetőség arra, hogy ezt a rohamot megelőzd!

napelem szerelés

3. FEKTESSE BE ADÓVISSZAIGÉNYLÉSÉT!

Hamarosan elkészülnek az adóbevallások! Amennyiben visszaigénylésre jogosult, tökéletes alkalom elgondolkodnia, hogy energiatakarékosságba fektessen be, amellyel sok éven át pénzt takaríthat meg.

4. NYÁR = PIHENÉS

Nyáron pihenni szeretünk és élvezni a jól megérdemelt szabadságunkat a gyerekekkel, családdal – nem pedig órákat tölteni napelem- kivitelezők felkutatásával vagy engedélyeztetési folyamatokkal. Ha most elkezdi a napelem telepítési folyamatot, nyáron már nem ezen kell gondolkodnia.

napelem és medence

5. A FÉNY FONTOSABB, MINT A HŐMÉRSÉKLET

A napelemek fénnyel és nem hővel működnek, így egy napsütéses, ámde alacsonyabb hőmérsékletű nap több energiát biztosíthat! Mi sem bizonyítja jobban, hogy a téli hónapokban sorra dőltek meg a hazai napelemes energiatermelési csúcsok.

Mindezek mellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az év bármely időszaka megfelelő napelem rendszer telepítésére, de ha már ezen gondolkozik, a TAVASZ remek időszak a folyamat elindítására, előszerződésre.


Ha többet szeretne megtudni a lehetőségeiről, és hogy hogyan takarékoskodhat az energiaszámláján a napelemekkel, KÉRJE KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI, DÍJMENTES HELYSZÍNI FELMÉRÉSÜNKET MOST!